Når videnskab møder løbeperformance

Team sub 1:30/1:45 Halvmarathon

Jørgen Larsen
Jørgen Larsen

LØBETRÆNER / LØBECOACH

Team sub 1:30/1:45 Halvmarathon

Slå din personlige rekord på halvmarathon og kom under en af de magiske grænser!

Tidsforløbet

I oktober 2018 er der opstart med individuelt måling af løbepower i uge 39, 40 eller 41 (bliver udført i Vanløse/Rødovre). Det individuelle træningsprogram startes op efter målingen.

Første del af forløbet går til den 7. april 2019 hvor Berlin halvmarathon afholdes (det er frivilligt om man ønsker at stille op).

Indhold

Du bliver en af de første der kommer til at træne efter løbeprogram v2 konceptet af LØBEMENTOR der f.eks. byder på bedre måling af løbepower, nyt zonesystem samt optimale træningspas baseret på seneste forskning. Læs evt. mere om løbeprogram v2 konceptet på https://lobementor.com/artikler/loebeprogram-v2-konceptet/

Der er inkluderet 2 løbepower målinger (en ved opstart og en i starten af 2019). Der kan tilkøbes flere målinger til 500 kr. hvis du undervejs bliver nysgerrig på hvor meget din løbepower har flyttet sig.

Der blive afholdt nogle fællestræninger i københavnsområdet eller i nærheden (antallet afhænger af interesserede). Der vil blive forsøgt at finde et tidspunkt i slutningen af oktober hvor vi alle kan mødes til fælles info og træning.

Udover ovenstående komme du med i fællesskabet hvor målet at slå sin personlige rekord og komme over en af de magiske grænser. Der bliver oprettet en lukket Facebook gruppe som gør at vi kan hjælpe hinanden i mål også når vi ikke er sammen.

Du får også online adgang til FinalSurge hvor løbeprogrammet er elektronisk (der laves løbende tilretning), opbevaring af målinger, mulighed for løbende dialog med Løbementor, osv. FinalSurge kobler op med Garmin, Strava, osv. så du kan dele din træning med Løbementor.

Pris og indhold

Prisen er sat til 2295 kr for første del med den forudsætning at du er med fra starten (du kan evt. dele beløbet i 2 rater hvis der ikke lige er økonomi til det i et hug). Hvis du ikke har mulighed for at være med fra starten så kontakt løbementor for at få beregnet hvad det vil koste for at være med fra et andet tidspunkt.

Kom i gang nu!

Skriv på messenger, instagram eller på jorgen@lobementor.com hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Du kommer i gang ved at bestille en “Opstart af løbeprogram” på https://lobementor.com/booking/ (helst i uge 39,40 eller 41).

Spørgsmål og svar

Spørgsmål: Jeg bor ikke i nærheden af København kan jeg stadigvæk være med?
Svar: Ja, men det kræver at du minimum kommer 2 gange til København for at få lavet løbepower målingerne eller at du selv laver en løbemåling (giver et ret præcist billede af din form uden dog at give indsigt i alle de andre parametre som løbementors udstyr giver).  

Spørgsmål: Hvor bliver de 2 løbepower målinger foretaget?
Svar: I Københavnsområdet (som oftes i Rødovre). 

Spørgsmål: Er der inkluderet en-til-en løbetræning/teknikundervisning?
Svar: Nej, men det kan tilkøbes.

Spørgsmål: Hvor bliver fællestræningerne afhold?
Svar: Storkøbenhavn 

Spørgsmål: Skal jeg deltage i fællestræningerne?
Svar: Nej, der er kun et tilbud.

Spørgsmål: Kan jeg komme i kontakt med de andre der er med i teamet?
Svar: Ja, der er oprettet en Facebook gruppe.

Spørgsmål: Der bliver nævnt at dette er første del – hvad er anden del?
Svar: Anden del bliver et lignende forløb men med fokus på CPH Half i september 2019. 

 

 

Følg LØBEMENTOR på

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12