Når videnskab møder løbeperformance

Booking / Bestilling

Nedenstående kan du bestille tid til de gængse services/produkter som Løbementor yder/sælger (mere information findes på forsiden).

Brug kontaktformularen nederst på siden hvis du ikke kan finde præcis det du søger.

Adressen er Hyltebjerg Allé 43, 2720 Vanløse (København).

Der betales enten før eller efter undervisning/træningen/opstart via MobilePay (43777) eller kontant.

Behandlinger af løbeskader

De behandlinger som Løbementor før tilbød som f.eks. kompressionsbehandling, Infrarød sauna behandling, kropsanalyse og massage kan bestilles på kropslab.com eller via nedenstående formular.Infrarød sauna behandling er den behandling som Løbementor anbefaler hvis du døjer med at få kroppen helt frisk (hvis der kun skal vælges en type behandling). En kombination af kompressionsbehandling og infrarød sauna behandling er absolut den mest effektfulde.Brug kontakt formularen hvis du er i tvivl.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation. LØBEMENTOR hjælper også med at holde kroppen frisk – læs mere på kropslab.com