Facebook Pixel

Målet for LØBEMENTOR er at bruge den seneste videnskab der er tilgængelig for at du får det optimale ud af din træning. LØBEMENTOR arbejder med nybegyndere, begyndere, sub-elite og eliteløbere. Fokus er på at du får det optimale ud af din træningstid, men det krydres altid med et twist så det bliver sjovt at træne.

LØBEMENTOR tilbyder f.eks. individuel træning, løbeteknik undervisning, forbyggelse af løbeskader, løbetræning målrettet fodboldspillere samt træningsprogrammer og forløb. Alle ydelser er baseret på de mest effektive metoder og teknikker. Den nyeste teknologi bliver brugt til målinger så vi præcist kender din form samt styrker/svagheder og kan følge dine fremskridt.

Hold- og firmatræning

Løbementor tilbyder i Københavnsområdet at står for løbetræning i jeres hold eller firma. Træningen er lavet så alle kan være med uanset alder og form (minimumskravet er kun at du kan løbe 1 km uden pause).

Træningsinspiration

En hurtig kickstart med 1.5 times fælles holdtræning og undervisning.

Træningen indeholder:

  • Løbetræning inkl. opvarmningsøvelser.
  • Løbeøvelser til at styrke teknik, styrke og hastighed.
  • Inspiration og motivation til løbetræning.
  • Råd og vejledning om f.eks. teknik, tempo og træningsmængde. 

Samlet pris 2800 kr. excl. moms. for op til 15 personer (prisen kan variere en smule alt efter transporttiden til jeres virksomhed).

Firmatræning Introforløb

I får 3 gange træning af 1.5 time som i kan reservere på Løbementors online bookingsystem. Træningen er lavet så både nye som erfarende løbere vil få udbytte af træningen.

Firmatræningen indeholder:

  • 3 x 1.5 times fælles holdtræning (op til 15 personer)
  • Undervisning i hvordan man løber effektivt
  • Løbeteknik træning så skader minimeres
  • Styrketræning målrettet mod løb
  • Vejledning om løbetræning (tempo og mængde)
  • Øvelser og træning der gør løb sjovt og skaber fællesskab

Samlet pris ca. 6900 kr. excl. moms. (prisen kan variere en smule alt efter transporttiden til jeres virksomhed).

Efter introforløbet kan der ad-hoc tilkøbes 4 træningspas af 1.5 time for samlet 8600 kr. excl. moms. (prisen kan variere en smule alt efter transporttiden til jeres virksomhed).   

Bestil eller stil spørgsmål vha. nedenstående kontaktformular eller på jorgen@lobementor.com

Kontakt

Skriv dit spørgsmål, ønsker, …

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation.

Tryk “Lad os komme igang!” men vi starter først når vi er enige om mål, indhold og pris.