LØBEMENTOR er din løbecoach/løbetræner i Københavnsområdet.

LØBEMENTORS BEHANDLINGER

LØBEMENTOR underviser og vejleder i løbeteknik, fleksibilitets- og styrketræning så du har det rigtige fundament når du har løbeskoene på.

LØBEMENTOR hjælper dig også med at finde den rigtige form og mængde af løbetræning f.eks. ved hjælp af et skræddersyet 12 ugers løbeprogram.

Udover dette tilbyder LØBEMENTOR behandlinger og hjælp mod løbeskader samt effektfuld restitution.

Læs nedenfor mere om behandlingerne.

LØBEMENTOR (løbecoach/løbetræner) LOGO

Behandlinger

Kompressionsbehandling

KompressionsbehandlingKompressionsbehandling handler kort og godt om at øge blodcirkulationen via kompression, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod i benene.
Du vil også få en blid 'massage' da de 4 luftkamre med forskellige mønstre presser på benet.

Infrarød behandling

Infrarød sauna behandlingDen infrarøde behandling varmer og afspænder indefra. De infrarøde stråler skaber dybt inde i vævet en varme som løsner op for muskelspændinger og medvirker dermed til smertelindring. Den infrarøde behandling giver gavnlig virkning på f.eks. smerter og stivhed i kroppen.

CardioGym

CardioGymCardioGym kan godt ligne noget fra TV-shoppen men dette produkt er udviklet af en engelsk læge og virkningen er videnskabelig dokumenteret. CardioGym virker på den måde at den rammer den frekvens på 7-8Hz som kroppen har når vi ryster af kulde. Dette gør at musklerne begynder at arbejde, musklerne har brug for mere oxygen og energi. Det påvirker at hele kroppen (hjertet) skal arbejde for at opnå dette så du vil opleve at du blive forpustet og din puls vil stige når du bruger CardioGym.

Du bestemmer selv hvor intens behandlingen skal være og det frarådes at bruge denne type behandling hvis du har hjerteproblemer.

CardioGym resultat
Med CardioGym får du:
- Intens træning uden belastning af led (kan også bruges hvis du har skader).
- Forbrænde ca. 500+ kalorier pr. time.
- Kan få boostet din puls til cardio zonen (dvs. træne din VO2max).
 
Prisen for 45 min. behandling er 400 kr.
 
NB. Tilbydes fra midt december 2017 som de første i Danmark.

Kontakt

Booking

LØBEMENTOR kan hjælpe dig med løbecoaching/løbetræning i alle dets facetter såsom tekniktræning, styrketræning, løbeprogrammer, osv.

LØBEMENTOR kan også hjælpe hvis du har en løbeskade der driller eller hjælpe dig med at få ekstra friske ben til det næste løbe du skal deltage i om det så er 5km eller et marathon.

Du kan bestille tid via:

Bemærk at det er muligt at får løbetræning og behandling mellem 8:00 og 22:00 og vi gør alt for at klemme dig ind når det passer dig.

Hvis du har specielle ønsker f.eks. firmatræning, holdtræning, par behandling eller andet så finder vi sammen en løsning.

Kontaktoplysninger

LØBEMENTOR
Hyltebjerg Allé 43, st. tv.
2720 Vanløse

Telefon: (+45) 51942412

Mail: [email protected]

MobilePay betalingsnummer: 43777

Instagram | Facebook | VimeoLinkedIn | Twitter | Google Maps

LOBEMENTOR.COM