Når videnskab møder løbeperformance

løbecoach / løbetræner
Personligt og nærværende

Videnskabeligt funderet

Vi når dit mål sammen

Booking af løbetræning, tekniktræning, osv.

Kundeudtalelser

Løbetræning

Til min fars 63 års fødselsdag gav jeg ham et gavekort til en times løbetræning/coaching ved løbementor.com.

En påskesøndag mødte vi derfor op sammen, og Jørgen gav os en utrolig inspirerende oplevelse. Vi fik både ny viden, øvelser og et ændret mindset med hjem. På en meget fin måde guidede Jørgen os igennem timen (der snarere blev til to), og vi har begge efterfølgende arbejdet videre med vores løbestile. Jeg kan varmt anbefale løbementor.com, og glæder mig til løbe videre…

Anne H.

Hold- og firmatræning

5 ud af 5 stjerner.

God variation af løb og teknik

Fantastisk god til at tilrettelægge, så alle får noget ud af træningen – uanset niveau.

Meget motiveret løbetræner.

Gitte G.

Løbeklub (fællestræning)

Fed træning – motiverende løbetræner.

Fantastisk start på weekenden – fed løberute med god variation af løb og øvelser. Og som altid på Jørgen’s træninger masser af god løbe teknik.

Verdens bedste løbecoach.

Marianne L.

Løbekub (fællestræning)

Superfed træning – en god blanding af øvelser, teknik og løb formidlet af løbeguru Jørgen på en sjov og meget inspirerende måde.

Kan varmt anbefale alle – uanset niveau – at deltage i fællestræningen. Det er både effektivt, yderst informativt og ikke mindst sjovt.

Camilla S.

Infrarødsauna behandling

Må indrømme at jeg ikke er den store løber, så jeg havde ikke den store forventning med behandling i infrarødsauna. Fik en behandling i 30-40 min. Varmt men på en behagelig måde da hovedet er frit. Jeg træner meget Barre træning – og havde en meget behagelig følelse i hele kroppen, som stadig er der her dagen efter. 

Jørgen var godt til at forklare om behandlingen og et dejlig professionelt miljø at få behandling i. Kan kun give de bedste anbefalinger til denne behandling også selvom man ikke er løber.

Lone S.

Cynthia - Succes til halvmarathon

Kompression og Infrarød sauna behandling

En stor tak til løbementor her dagen efter et dramatisk CPH Half (2017). Efter en periode med smerter i mit ene knæ, var jeg ikke sikker på, at jeg kunne gennemføre sensommerens halvmaraton – MEN det kunne jeg. Efter to kompressions behandlinger hos løbementor samt nogle hviledage fra løb lykkedes det mig simpelthen at gennemføre de 21,195 km uden smerter og ovenikøbet i tiden 1.38.18. blot 10 sek. fra at lave ny PR.

Næste gang mine muskler er overspændte og -anstrengte vil jeg helt sikkert søge hjælp hos Jørgen igen.

Cynthia C. 

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation. LØBEMENTOR hjælper også med at holde kroppen frisk – læs mere på kropslab.com