Når videnskab møder løbeperformance

løbecoach / løbetræner
Personligt og nærværende

Videnskabeligt funderet

Vi når dit mål sammen

Booking af løbetræning, tekniktræning, osv.

Løbementors træningsmodel

LØBEMENTOR arbejder ud fra nedenstående model. En model der består af et fundament på 5 grundelementer, elementer til at udvikle og forbede fundamentet og en del med rådgivning, undervisning og vejledning som skal understøtte din udvikling af fundamentet.

Fundamentet for løb

Teknik

Udholdenhed

Hurtighed

Styrke

Fleksibilitet

Udvikling af fundamentet

Løbeteknik 

En god løbeteknik er afgørende for at være en effektiv løber og for at undgå løbeskader.

LØBEMENTOR kigger på disse begreber når der laves en analyse af løbeteknik: kadance (skridt pr. minut), bremseværdi, kontakttid, Leg Spring Stiffness (LSS), vertikalt udsving, bækken rotation, bækken drop, den generelle kropsholdning.

Du behøver ikke at vide hvad ovenstående er eller betyder – LØBEMENTOR hjælper med at gøre analysen praktisk anvendelig.

Fysisk form

En vigtig del for LØBEMENTOR er at din krop er sund og stærk, f.eks. måles fordelingen og mænge af muskler, fedt og knoglemasse måles med en kropsanalyse så vi kender status og kan følge dine fremskridt.

Måling af løbepower er en central del i en faktabaseret tilgang til løb. Målingen udføres ved at du får måleudstyr på og skal der efter lave en test på 3 og 9 minutter.

Træningsplanlægning

LØBEMENTOR arbejde med træningsplanlægning
tager udgangspunkt i en faktabaseret tilgang og den tid du ønsker at bruge på løb.

Et løbeprogram fra LØBEMENTOR er forankret i din fysiske form og dine mål.

Løbetræning

Det kræver meget tid i løbeskoene for at blive en god løber.

LØBEMENTOR tilbyder at en-til-en løbetrænings sessioner hvor du kan får vejledning, inspiration og ikke mindst får luftet tankerne med en ligesindet.

LØBEMENTOR giver også løbetræning til par, grupper og virksomheder.

Movability

Idéen bag MOVABILITY er at tilbyde nemme træningsøvelser som ikke kræver meget udstyr, plads eller bunkevis af tid før du kan mærker en forskel. 

Kort sagt: nedsæt risikoen for skader, hold kroppen smidig og få en stærkere krop.

Understøttelse af udviklingen

Rådgivning, undervisning, vejledning og løbende dialog.

LØBEMENTOR understøtter ovenstående med undervisning, praktiske øvelser og vejledning.

LØBEMENTOR kan altid træffes online både via. messenger,  mail eller træningsportalen som stilles til rådighed for dem der har valgt at følge et løbeprogram.

Hvis du bor i nærheden af Vanløse (København) så tilbyder LØBEMENTOR gratis træning i LØBEMENTORs løbeklub hvor Jørgen Larsen selv står for træningen.

Som en lille ekstra ting har LØBEMENTOR har lavet en web-app som hjælper dig med at lave træningszone beregning.

Behandlinger

Kompressionsbehandling kan hjælpe dig når bentøjet ikke fungere helt optimalt. Kompressionsbehandlingen er kendt for fremme restitutionen og at give ‘lette’ ben.

Infrarød behandling er en behandling af hele kroppen. Behandlingen giver en afslappende virkning i kroppen da de infrarøde stråler rammer dybt inde i vævet og skaber en varme som løsner op for muskelspændinger.

CardioGym er en ny behandlingsform i Danmark hvor du kan få en intens træning uden belastning af led.

Alle ovenstående elementer kan kombineres så det matcher dine behov.

Send en besked med dine ønsker og mål så vender LØBEMENTOR tilbage med et bud eller to på en løsning.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation. LØBEMENTOR hjælper også med at holde kroppen frisk – læs mere på kropslab.com