LØBEMENTOR er din løbecoach/løbetræner i Københavnsområdet.

LØBEMENTORS UNDERVISNING

LØBEMENTOR arbejder med en faktabaseret tilgang til løbetræning både når det gælder løbeteknik, styrketræning og udformningen af træningsprogrammer.

LØBEMENTOR tilbyder også en gratis løbeklub hvor Jørgen Larsen står for løbecoaching.

Udover dette tilbyder LØBEMENTOR behandlinger inden for restitution og cardiotræning.

Læs nedenfor om det LØBEMENTOR kan tilbyde af løbetræning.

LØBEMENTOR (løbecoach/løbetræner) LOGO

UNDERVISNING

Løbeteknik undervisning

Det at lære den korrekte løbeteknik er vigtigt hvis løb skal være effektivt og skader skal undgåes. Når vi har en aktivitet som udføres med mange gentagelser vil vores krop bliver overbelastet hvis vi ikke har den korrekte teknik. I løb er det gentagelse efter gentagelse og samtidigt med stor belastning for kroppen hvis overkrop, ben og fødder ikke har den korrekte positionen og bevægelserne.
 
En solo undervisning i løbeteknik tager ca. 2 timer og består typisk af introduktion til løbeteknik og hvilke elementer der er vigtigt at have styr på dvs. kropsholdning, korrekt afsæt, korrekt landing, kadence og træningszoner. Der bliver lavet en videoanalyse af din løbestil før og efter undervisning. Fokus vil være på  praktiske øvelser ifht. en korrekt løbeteknik men også et tips til opvarmning og fleksibilitetsøvelser.

Løbetræning

Det kræver mange timers øvelse at ændre løbeteknik og derfor tilbyder LØBEMENTOR løbende hjælp hvor almindelig træning bliver kombineret med vejledning om forbedringpunkter og generel motivation til at komme ud og lufte løbeskoene.
 
De områder som vi typisk snakker om under et løbetræningspas er opvarmningsøvelser, kropsholdning, korrekt afsæt, korrekt landing, kadence, træningszoner, fleksibilitetsøvelser, osv. alt sammen på en måde så det ikke bliver for akademisk.

Træningsprogammer

LØBEMENTOR tilbyder målrettede og skræddersyede træningsprogrammer/løbeprogrammer som inkludere opfølgning og løbende tilpasning.

Introduktionsprisen i 2017 for et 12 ugers forløb er 1200 kr som indeholder:

  • Opstart med personlig samtale, måling af din nuværende form og en kort snak om teknik.
  • Kortlægning af dine træningszoner.
  • Fastsættelse af realistiske mål for de 12 uger.
  • Løbende kontakt og justeringer via professionel online løbeprogram og løbedagbog.

Løbeklub

LØBEMENTOR tilbyder en løbeklub hvor alle kan være med uanset niveau. Indmeldelse i løbeklubben er gratis - tilmeld dig til løbeklubben på Facebook.

Træningsvideoer

Hvis du mangler inspiration til træningsøvelser kan du tage et kig på LØBEMENTORs træningsvideoer på VIMEO.

Træningszone beregner

LØBEMENTOR har udviklet en web-app som beregner et estimat på dine 5 løbezoner samt løbstider på 1000 meter, 5km, 10km, halvmarathon og marathon.

Beregn dine løbezoner.

Kontakt

Booking

LØBEMENTOR kan hjælpe dig med løbecoaching/løbetræning i alle dets facetter såsom tekniktræning, styrketræning, løbeprogrammer, osv.

LØBEMENTOR kan også hjælpe hvis du har en løbeskade der driller eller hjælpe dig med at få ekstra friske ben til det næste løbe du skal deltage i om det så er 5km eller et marathon.

Du kan bestille tid via:

Bemærk at det er muligt at får løbetræning og behandling mellem 8:00 og 22:00 og vi gør alt for at klemme dig ind når det passer dig.

Hvis du har specielle ønsker f.eks. firmatræning, holdtræning, par behandling eller andet så finder vi sammen en løsning.

Kontaktoplysninger

LØBEMENTOR
Hyltebjerg Allé 43, st. tv.
2720 Vanløse

Telefon: (+45) 51942412

Mail: [email protected]

MobilePay betalingsnummer: 43777

Instagram | Facebook | VimeoLinkedIn | Twitter | Google Maps

LOBEMENTOR.COM