Når videnskab møder løbeperformance

løbecoach / løbetræner
Personligt og nærværende

Videnskabeligt funderet

Vi når dit mål sammen

Booking af løbetræning, tekniktræning, osv.

Løbeprogrammer

Løbementor laver løbeprogrammer til 5 km, 10 km, halvmarathon og marathon. Alle løbeprogrammer er personlige og derfor kræver det at du 2 gang kommer forbi Løbementor i København og får lavet en kropsanalyse og en løbepower måling.

Et forløb indeholder...

Forløbet starter med et opstartsmøde på ca. 1.5 time hvor vi tager en snak om dine ønsker og mål, laver en kropsanalyse og en løbepower måling (ved 5 km program erstattes målingen med en mentortræning).

Løbeprogram (træningsprogram)

Dine ønsker og mål

Vil du opnå en sundere krop, løbe dit første halvmarathon, forbedre din personlige rekord med 10% eller noget helt fjerde?

Dit værktøj til at nå målet er din personlige træningsplan (løbeprogram). LØBEMENTOR gør brug af kropsanalyse og løbepower måling så træningsplanen kan laves med en videnskabelig tilgang på dine data som f.eks. diverse løbeprogrammer i bøger eller mobile apps ikke tilbyder.

Vi kommer også forbi en række andre spørgsmål ved opstart som f.eks. skadeshistorik, hvor meget tid du har til træning, osv.

Løbeprogram (træningsprogram)

Kropsanalyse

Ved opstarten af forløbet udføres der en kropsanalyse. En kropsanalyse giver dig din vægt, knoglemasse, visceralt fedt rating, fedtprocent og muskelmasse på arme, ben og korpus. Kropsanalysen hjælper med at skabe overblik over din fysiske form og giver mulighed for nemt at følge hvordan din krop udvikler sig ved at følge løbeprogrammet.

Din samlede vægt bliver sammen med din højde brugt til at lave en præcis måling af din løbepower. 

Løbeprogram (træningsprogram)

Løbepower måling

Målingen af løbepower sker udendørs hvor du skal løbe. Der bliver monteret en lille måledims på din løbesko inden løbetesten bliver udført (og evt. en måler på låret). Løbetesten udføres uden for og ikke på løbebånd. Ved begge testen skal du løbe i dit hurtigste tempo som du kan holde konstant. LØBEMENTOR guider dig og hjælper dig igennem måling.

LØBEMENTOR har nu viden om dit mål, ønskede træningsmængde og målinger på din nuværende form, og andre vigtige elementer for din løbeøkonomi. Udfra din måling kan dine 5 træningszoner beregnes og der kan udarbejdes et personligt løbeprogram/træningsprogram.

 

Løbeprogram (træningsprogram)

Online løbeprogram

Udfra dialogen ved opstarten har vi fundet ud af hvad dit mål er og om du har tid til 2, 3, 4 eller flere træningspas om ugen. 

Løbeprogrammet oprettes online så du altid nemt kan finde det og løbende stille spørgsmål når det passer dig. 

Hvis du bruger STRAVA, Garmin,  Endomondo, MyFitnessPal, MapMyFitness som løbeapp kan du automatisk sender data fra dine træningspas op online så LØBEMENTOR kan følge med og dermed nemmere kan give svar på evt. spørgsmål.

I 10 KM, halvmarathon og marathon løbeprogrammet bliver der lavet måling (kropsanalyse og løbepower måling) i løbet af programmet så træningszoner og træningsprogrammet kan tilpasses.

Der vil i slutningen af løbeprogrammet være et træningspas hvor du selv kan teste din form men det er også muligt at tilkøbe en slutmåling (kropsanalyse og løbepower måling) til alle programmer hvis du ønsker det.

Spørgsmål og svar

Nej, men det kan du tilkøbe. Kontrakt Løbementor for mere information.

Nej, det er dit eget ansvar at holde dig motiveret og følge løbeprogrammet.

Udover sko og løbetøj skal du skal bruge en smartphone eller computer for at tilgå løbeplanen og kommunikere med LØBEMENTOR.

Udover det skal du bruge en enhed som kan måle din hastighed når du løber som f.eks. en smartphone med f.eks. STRAVA app’en eller et løbeur (f.eks. fra Garmin).Udover 

Målinger bliver lavet med udgangspunkt fra Hyltebjerg Allé 43 i Vanløse.

Jo ift. den tider som Løbementor bruger på det! LØBEMENTOR’s mål er at få så mange til at elske det at løbe – ikke nødvendigvis at blive styrtende rig.

En vigtig brik for at komme til at elske det at løbe er at du følger et løbeprogram som opbygger og ikke nedbryder kroppen – derfor skal flest mulige have mulighed for at få en løbeprogram udarbejdet af LØBEMENTOR.

Du er selv ansvarlig for at passe på dig selv og undgå skader – det bedste råd er at være opmærksom på kroppens signaler. 

Hvis du nu alligevel får en skade så send en besked så findes vi en løsning. Løsningen kan f.eks. være at stoppe abonnementet indtil du er skadesfri.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation. LØBEMENTOR hjælper også med at holde kroppen frisk – læs mere på kropslab.com