Når videnskab møder løbeperformance

Halvmarathon træningsprogram og tempo/pace beregning

Målet for LØBEMENTOR er at bruge den seneste videnskab der er tilgængelig for at du får det optimale ud af din træning. LØBEMENTOR arbejder med nybegyndere, begyndere, sub-elite og eliteløbere. Fokus er på at du får det optimale ud af din træningstid, men det krydres altid med et twist så det bliver sjovt at træne.

LØBEMENTOR laver teknikundervisning, skræddersyede træningsprogrammer og forløb der er baseret på de mest effektive metoder og teknikker. Den nyeste teknologi bliver brugt til målinger så vi præcist kender din form samt styrker/svagheder og kan følge dine fremskridt.

LØBEMENTOR hjælper dig, din familie elller dit firma med at gøre løb til en “walk in the park”.

Halvmarathon løbeprogram

Få udarbejdet et halvmarathon løbeprogram baseret på din form og styrke så du opbygger og ikke nedbryder kroppen og når dit mål mest effektivt.

Nedenstående kan du se hvad et halvmarathon løbeprogram hos Løbementor indholder. Du kan finde en mere grundig gennemgang af forløbet under Om løbeprogrammer.

Hvis du ikke har fulgt et løbeprogram fra Løbementor men stadigvæk ønsker at få målt og beregnet dit halvmarathon tempo/pace hjælper Løbementor gerne med det (se længere nede på siden for mere information).

løbeprogramMET

Skræddersyet 15 ugers træningsplan med målinger, beregninger og online vejledning

Målrettet 15 ugers træningsprogram der inkluderer:

  • 15 ugers løbeprogram
  • 2 x Kropsanalyse
  • 2 x Måling af løbepower
  • 2 x Beregning af dine 7 træningszoner
  • Online dialog

Samlet pris: 1500 kr.

Bestil halvmarathon løbeprogram

Måling og beregninG

Når dit halvmarathon nærmer sig og du har trænet ihærdigt er et af de mest centrale punkter at finde det optimale tempo/pace for dit marathon så du f.eks. ikke løber tør for energi halvvejs.

Måling og beregning af marathon tempo/pace inkluderer:

  • Måling af løbepower (tager ca. 1 time).
  • Beregning af dine 5 løbezoner
  • Beregning af vejledende tempo/pace til dit halvmarathon.

Samletpris: 600 kr.

Bestil måling og beregning

NO PAIN, NO GAIN, NO BRAIN!

Lyt til kroppen – smerte opleves når du gør noget forkert.

 

Udover et personligt løbeprogram der matcher din form og den tid du har til træning anbefaler Løbementor nedenstående undervisning i løbeteknik.

Halvmarathon træningsprogram og tempo/pace beregning

LØBETEKNIK

Analyse, undervisning og ØVELSER

Det er vigtigt at have en god teknik så du bruger din energi effektivt og risikoen for skader minimeres.

Tekniktræningen indeholder f.eks.

Analyse af din løbestil
Teori om løbeteknik
Undervisning og tekniktræning
Analyse af din nye løbestil
Online opfølgning

1200 kr. (varighed minimum 1.5 time).

Bestil tekniktræning

Fandt du det du søgte

Det kan muligvis være svært at vælge hvad der netop er det rigtige for dig lige nu, så send en besked så vi fælleskskab kan finde det der giver mest mening for dig på nuværende tidspunkt.Det er klart hvis du har specielle ønsker eller mål så kommer LØBEMENTOR meget gerne med et bud på en løsning. Det gælder også hold- og firmatræning (f.eks. til DHL stafet).Skrive på MessengerSMS til 51 94 24 12 , jorgen@lobementor.com eller via nedenstående formular.

Kontakt

Skriv dit spørgsmål eller bestilling.

51 94 24 12

Ring mellem 8:00-18:00

SMS 51 94 24 12

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation. LØBEMENTOR hjælper også med at holde kroppen frisk – læs mere på kropslab.com