Målet for LØBEMENTOR er at bruge den seneste videnskab der er tilgængelig for at du får det optimale ud af din træning. LØBEMENTOR arbejder med nybegyndere, begyndere, sub-elite og eliteløbere. Fokus er på at du får det optimale ud af din træningstid, men det krydres altid med et twist så det bliver sjovt at træne.

LØBEMENTOR tilbyder f.eks. individuel træning, løbeteknik undervisning, forbyggelse af løbeskader, løbetræning målrettet fodboldspillere samt træningsprogrammer og forløb. Alle ydelser er baseret på de mest effektive metoder og teknikker. Den nyeste teknologi bliver brugt til målinger så vi præcist kender din form samt styrker/svagheder og kan følge dine fremskridt.

Nyhedsbrevet – Inspiration til din løbetræning

Seriøs information om løb

LØBEMENTOR vil gerne give dig inspiration og de seneste nyheder om løb og løbetræning. Du får en blanding af den nyeste videnskab, trends, udstyr, øvelser, osv. i de mails du modtager fra LØBEMENTOR.

Bonus ved tilmelding

Når du tilmelder dig får du LØBEMENTORS tre favoritøvelser tilsendt.

[mc4wp_form id=”2820″]

Kontakt

Skriv dit spørgsmål, ønsker, …

KORT OM LØBEMENTOR

Løbementor er løbetræner, løbecoach og løbeinstruktør. LØBEMENTOR kan hjælper dig der vil begynde med løb, motionist løberen der vil være bedre og måske slå sin personlige rekord, sub-elite løbere der ønsker at blande sig hos eliten. LØBEMENTOR tilbyder løbetræning, måling af løbeform, løbeprogrammer til 5 km, løbeprogrammer til 10 km, løbeprogrammer til halvmarathon, løbeprogrammer til marathon. LØBEMENTORS fokus er på videnskabelige metoder og fakta, at løb skal være sjovt, høj motivation.

Facebook Pixel

Tryk “Lad os komme igang!” men vi starter først når vi er enige om mål, indhold og pris.