Løbetræning og fodbold

Løbetræning målrettet fodboldspillere

Løbetræning målrettet fodboldspillere, dvs. at der er fokus er på at øge den generelle løbehastighed, tophastigheden samt forbedre accelerationen. Der bliver også kigget på udholdenheden da det ikke er nok at være hurtig hvis der kun er kræfter til en halvleg.

Tekniktræning indgår som en fast del af træningen da det er fundamentet for at opnå forbedringer. Styrke-, koordinering- og balancetræning vil også indgå i træningen når det er nødvendigt. Hvor hurtigt der opnåes forbedringer kommer an på antallet af timer der bruges 1-1 med LØBEMENTOR men også om der er motivation til selvstændigt at arbejde med øvelser.

Træningen tilbydes alle fodboldspillere fra U10 og op (hvis du gerne vil se på mens den unge fodboldspiller bliver trænet er du meget velkommen).

Træningen udføres udendørs ved Rødovre Stadionhal.

Løbetræning målrettet fodboldhold

Løbetræning målrettet fodboldhold, dvs. at der er fokus er på at øge den generelle løbehastighed, tophastigheden samt forbedre accelerationen. Der bliver også kigget på udholdenheden da det ikke er nok at være hurtig hvis der kun er kræfter til en halvleg.

Tekniktræning indgår som en fast del af træningen da det er fundamentet for at opnå forbedringer. Styrke-, koordinering- og balancetræning vil også indgå i træningen når det er nødvendigt. Hvor hurtigt der opnåes forbedringer kommer an på antallet af timer der bruges mellem holdet og LØBEMENTOR men også om der er motivation til selvstændigt at arbejde med øvelser.

Træningen tilbydes alle fodboldhold fra U10 og op. Der kan deltage op til 16 spillere.

Træningen afholdes hos jer. Der kan være et transporttillæg hvis træningen er uden for Københavns kommune, Rødovre kommune eller Frederiksberg Kommune. Skriv til jorgen@lobementor.com for at få afklaringen på dette eller hvis der er andre spørgsmål.